Gå til sidens hovedinnhold

Ap, Giske og meg som velger

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er mange spaltemeter som er skrevet om tafsing og utilbørlig opptreden fra en tillitsvalgt. Det skal jeg la ligge. Jeg tror ikke det per i dag finnes en politiker så oppegående som Trond Giske. Slik jeg har sett og opplevd ham er han et organiseringsgeni. Han er god på retorikk og de lange linjene i norsk politikk.

Han har vyer og risser opp hvordan Arbeiderpartiet igjen skal bli et parti som våger å være radikalt. Et parti som fremmer sikkerhetsnettene vi trenger. Sykelønn, pensjon og så videre.

Dette er ikke en støtte til hans måte å være på når han er på byen. Men det finnes ingen andre etter mitt syn som kan meisle ut en retning for fremtiden.

Ja, jeg har selv vært en del av dette for mange år siden. Men er i dag ikke medlem. For meg er det to kjepphester som gjelder. Skal vi godta at utenlandske arbeidere har dårligere lønn? Er det riktig å privatisere for privatiseringens skyld? For meg er det bare Arbeiderpartiet som forsøker å demme opp mot den offentlige armoden, og den private rikdommen.

Hvilket parti står så igjen å stemme på? Det er Arbeiderpartiet. H, Frp, Sp, P og Krf er alle privatiseringspartier.

Jeg liker Trond Giske. Jeg liker ikke det han har gjort. Jeg liker at tilgivelse ikke bare er for Northug.

Kommentarer til denne saken