Gå til sidens hovedinnhold

Det drives mer brannslukking enn forebyggende arbeid i barnehagene

Artikkelen er over 1 år gammel

Tidlig innsats blant de yngste, hva tenker de folkevalgte om dette i Levanger?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Beklager å måtte opplyse dere, men tidlig innsats er kun fine ord som vi som jobber i barnehagene i Levanger så gjerne skulle fått tid til å jobbe mer mot.

Jeg skriver opplyse dere, for inntrykket mitt, er at det er lite peiling blant mange på hvordan realiteten er. Det drives mer brannslukking enn forebyggende arbeid i barnehagene, og med Covid-19 og gjenåpning til full åpningstid, føles det verre enn noen gang.

Men ikke nok med det, det skal kuttes i tilskudd til pensjon og kapitalkostnader også, slik at utsiktene for en bedre økonomi i barnehagene kan en se langt etter.

Barnehagene i Levanger vil komme til å miste gode ansatte, som er ildsjeler og har hatt stort pågangsmot. Hvorfor? De klarer ikke gå hjem lengre med dårlig samvittighet og at man ikke føler man kan tilby barnet det hun eller han fortjener. Vil vi tilby kvalitet i barnehagene, må det mer penger og bemanning til!

Så kjære politiker i Levanger! Som kanskje også er mor eller far, bestemor eller bestefar. Hva legger du i at det skal være tidlig innsats i Levanger? Og hva har du tenkt å gjøre med det?

Hilsen frustrert barnehageansatt.

Kommentarer til denne saken