Gemt å bo på landet?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er gemt å bo på landet, heter det hos Alf Prøysen.

Mon det? Da to nordtrøndere fikk Haakon den VII frihetsmedalje i 1990, ble det bare formidlet med en liten notis helt bak i Trønder-Avisa. Det til tross for at utdelingen foregikk på Brusve Gård sentralt i Levanger. Da jeg her om dagen, det vil si 7. september 2020, spurte Trønder-Avisa om å få tilsendt omtalen, kom det bare et svar der det ble henvist til nettsidene:

«Hei! Henviser til vårt digitale arkiv på app eller på t-a.no Trønder-Avisa».

Altså ber Trønder-Avisa meg om å tegne abonnement på avisa, for å få tilgang til en tretti år gammel notis. I den sammenheng er det vel bare å legge til at det er vanskelig å se at vi vil tape så mye på sentraliseringa som bonderøvene i Havnegata i Steinkjer hevder.

Uanfektet er også den samme avisa av det faktum at jeg oppgjennom årene har skrevet hundrevis av artikler for dem omtrent gratis og helt uten subsidier. Vel, vel, så får de da være «alle desse huguskakke folka som går og klappe røtne skigardsstaurer, og kaste nakken bakover og flirer rett oppi taklampa».

Send debattinnlegg her «

Bli med i debatten i Trøndelag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken