Jeg er døv. Jeg ringte til drosjeselskap via bildetolktjenesten for å bestille drosje til et julebord, og der slet jeg forferdelig med å komme gjennom til et nummer for å bestille maxitaxi til ni personer den datoen.

Det endte med at jeg bad min mor om hjelp ved å bestille drosje. Hun hjalp til, og kom gjennom på et annet nummeret! Drosjen ble bestilt for ni personer til riktig dato, og det ble bestemt klokkeslett og møtested. De opplyste at de sender ikke bekreftelse på at en har bestilt maxitaxi, men at de sender SMS den dagen de skal kjøre ut.

I dag skulle vi ni personer ta taxi fra togstasjonen, og jeg kom til taxisentralen det var ingen bil å se, ingen personer i taxirommet å se! Bare en plakat på vinduet som forteller hvordan vi kan nås på nummeret. Min mor var med meg dit. Hun ringte til nummeret uten å få svar.

Ingen ringte opp etter min mor hadde ringt. Klokka gikk, ingen bil å se. Det endte med at vi fant en løsning for å komme oss til julebordet.

Etter min mening kan taxisentraen i Steinkjer legges ned! De kan ikke drive med slikt tull! Jeg mister troen på folk som driver med drosje her i Steinkjer. Det går ikke an!

De som driver drosjeselskapet må være seriøse, og tilgjengelige.

Steinkjer kommune - dette må dere gjøre noe med. Det kan ikke fortsette slik!