Skjemmes bør de fra Namdalen som har vært med å stemme fram dette prosjektet

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg har fått min første bompengeregning for nye FV 17. Kr. 800,-. Det er sikkert de som har fått mye større regning. Jeg bor på Skatval, men er mye i Namsos.

Det bitre med dette kravet er at det i hovedsak gjelder bygging av ny kommunal veg for Steinkjer kommune, vedtatt av Fylkestinget med Senterpartiet i spissen. Dette partiet som skryter av å være bygdenes parti. De bør presisere at dette ikke gjelder Namdalen, når de belaster folket i Namdalen med en avgift som hovedsaklig er Namdalen uvedkommende.

Hvis nye FV 17 ble bygget etter billigste, beste og korteste trasè forbi Vellemelen, ville den blitt ca en milliard kroner billigere.

Senterpartiet har også vært med på å rasere flere hundre dekar dyrket mark for å få til dette nye prosjektet. Men egoisme går ofte foran partipolitikk.

Skjemmes bør de fylkestingrepresentanter fra Namdalen som har vært med å stemme fram dette prosjektet. Håper de har fått utlevert så mye skamvett at de ikke stiller som representanter for Namdalen igjen. Namdalen lider nå ved mangel av dyktige politikere i Fylkestinget og Stortinget som ivaretar Namdalens interesser. Det er dessverre lenge siden vi hadde kapasiteter som Bjarne Håkon Hanssen og Johan J. Jakobsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken