Gå til sidens hovedinnhold

Svak redaktør?

En redaktør skal være et journalistisk fyrtårn i en redaksjon. Jeg vet lite om hvordan Moen funker i Trønderavisa generelt, men etter lørdagskommentaren å dømme så har han en del å gå på.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For ikke bare har han gjort dårlig research, han gjør også forvirrende slurvefeil. To synder som svekker det journalistiske produktet hans. For å starte med den forvirrende slurvefeilen, Moen blander «færre» og «flere».

Han påstår at jeg har sagt at det er «flere» som omtaler Jonas Gahr Støre i negative ordelag. Det er naturligvis feil. Og han mente nok å sitere meg på riktig måte, altså at jeg påstår det er færre. Men der kommer også den elendige researchen inn. Han sier jeg vanskelig skal klare å belegge påstanden.

Men Moen, det belegges nederst i VG-saken du bruker som kilde. Der står det. Fra han som sitter på våre velgerdata. «Det at Jonas ikke er en av oss og vinglete har vi hørt mindre av i det siste.» Og som om ikke det var nok, i samme artikkel står det som motbeviser Moens andre angrep på meg. At jeg på en stakkarslig måte forsvarer Jonas med at dette er høyresidens karakteristikker.

Også der står det å lese i VG-saken at Røberg-Larsen sier det er ER høyrespinn som spiller inn. Moen kaller meg «fallert», og mine argumenter «stakkarslige». Jeg synes det sier mest om ham.

Kommentarer til denne saken