Vaksinasjonskøen har til nå vært laget slik at de som er mest utsatt for alvorleg sykdom og død vaksineres først, ut i fra synspunket om at alle liv er like mye verdt.

Dette vil nå regjeringen og Snorre Valen gå bort fra, og prioritere stortingspolitikere, slik at disse uhemmet skal kunne drive valgkamp før juli (dør til dør aksjon?) Stands blir det vel neppe noe av før slutten av juli, uansett. I anledning dette vedtaket fra regjeringen om å prioritere seg selv, bruker Snorre Valen i sitt forsvar av vedtaket hersketeknikk og sjikane; meningsmotstanderne er populister, mens han opphøyer seg selv til en edel forsvarer av demokratiet.

Denne uttalte selvhøytidelighet er kritikkverdig, og uforståelig fra en som tidligere har vært tillitsvalgt til Stortinget av likemenn, men som av Snorre Valen nå ikke synes å være så like lenger. Vi får bare håpe at stortingspolitikerne, som er relativt unge og lett kan følge smittevernsrådene, ikke føler at deres helse er viktigere enn andres helse, og sier nei til å bli prioritert i vaksinekøen.